Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapınÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın   GirişGiriş 

link verme konusu

Yeni başlık gönder   Bu başlık kilitlendi: mesajları değiştiremez ya da cevap yazamazsınız    Galactica Forum Ana Sayfa : Air Lock
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj

ometeci
Major/Binbaşı

MesajTarih: Fri Oct 02, 2009 2:40 pm    Mesaj konusu: link verme konusu Alıntıyla Cevap Gönder

röportajlar için link verme meselesi bir müddet yasaklanmıştı.. bu yasak hala devam ediyor mu? dün cunakanın bu konuda link verdiğini gördüm..

http://www.galactica.gen.tr/forum/viewtopic.php?t=1396

link vermek serbest ise yeni bölümleri başlayan dizileri yayınlamayı düşünüyorum buradan..

harmy_tr
XO

MesajTarih: Fri Oct 02, 2009 5:25 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar şu konuya bir açıklık getirmek gereğini görüyorum:

Biz bir FAN sitesiyiz , link paylaşım sitesi değil. Malumunuz üzere yasalarla korunan değerlere karşı işler her zaman saygılı olmak zorundayız. Bu işin hem yasal hemde ahlaki boyutuna göre almamız gereken önlemler var.

Bu konuda EJO nun röpotajından size bir kesitle ne demeye çalıştığımı özetlemek istiyorum.

" - Herkes "The Plan"'i internetten satın almalı, çünkü eğer fanlar destek olursa, Sy-Fy 2 saatlik uzun metraj BSG filmleri çekmeye devam edecek. "

Link vemek yerine şuan , diziler ve flimler üzerine konuşabilir , tatışabiliriz. Özel mesaj bölümünden isteyen istediğini konuşsun ancak yasal olmayan şeyleri yapmak yarın başımıza KAPANMAYA kadar gidecek dertler açmadan önlem alalım ki sitemizin devamlılığını ve FAN lığımızın gereğini yerine getirebilelim.

Anlayışınız için teşekkür ederim...
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Bu başlık kilitlendi: mesajları değiştiremez ya da cevap yazamazsınız    Galactica Forum Ana Sayfa : Air Lock Tüm zamanlar GMT +8 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız